Narresut rund latex 6m+ night

Narresut rund latex 6m+ night

DKK 49,95

Hos Mininor samarbejder vi med udvalgte hospitaler i Danmark, og deres fortrukne sut er denne klassiske, runde natsut. Denne natsut er selvlysende, hvilket gør det meget nemmere at finde den i mørke om natten.

 

Bestil online: BabyGearMammaShop, NavneSutten 
Køb i butik: Findes i udvalgte apoteker og babyforretninger
Klik her og se forhandlerlisten for flere fysiske og online butikker

Varenummer (SKU): 12175 Kategori:
000

Selvlysende narresut i latex – 2 stk.

Denne sut egner sig især til om natten, da skjoldet og ringen er selvlysende, så længe sutten “oplades” af dagslys. Dette gør det meget nemmere at finde den i mørke om natten.

Børn fødes med en stærk sutterefleks, og behovet for at sutte er helt naturligt. Barnets suttebehov fortsætter de første år – også selv om der ikke længere ammes, eller bruges sutteflaske. Sutten bliver derfor mange børns elskede følger, der giver barnet en følelse af tryghed og ro.

Det er bedre, at barnet sutter på sut end tommelfinger, idet trykket fra tommelfingeren er stærkere og mere vedvarende end trykket fra en sut. Samtidig kan sutten fjernes fra barnet med tiden – det kan tommelfingeren ikke.

Denne Mininor klassiske, runde sut findes i 2 størrelser (0m+ og 6m+) , 4 forskellige farver og 2 materialer (latex og silikone). Sutten er en ventilsut, hvilket betyder at luften presses ud ved brug, hvorved risiko for suttebid hos barnet mindskes.

 

Sut med eget navn

Vil du gerne have en sut med dit barns navn på, eller leder du efter en god gave til et lille barn? Så bestil dine sutter igennem navnesutten.dk – så kan du få dine sutter fra Mininor med navn på. Få sut med navn på her.

 

Materiale

  • Skjold: Polypropylen (PP)
  • Sut: Latex
  • Overholder EN 1400 standard