Narresut rund latex 6m+ Grå sæl

Narresut rund latex 6m+ Grå sæl

kr. 59,95

Hos Mininor samarbejder vi med udvalgte hospitaler i Danmark, og deres fortrukne sut er denne klassiske, runde sut i latex.

 

Findes på udvalgte apoteker, i babyforretninger og online.
Klik her og se forhandlerlisten for flere fysiske og online butikker

Varenummer (SKU): 12186 Kategori:
000

Narresut i latex – 2 stk.

Børn fødes med en stærk sutterefleks, og behovet for at sutte er helt naturligt. Barnets suttebehov fortsætter de første år – også selv om der ikke længere ammes, eller bruges sutteflaske. Sutten bliver derfor mange børns elskede følger, der giver barnet en følelse af tryghed og ro.

Det er bedre, at barnet sutter på sut end tommelfinger, idet trykket fra tommelfingeren er stærkere og mere vedvarende end trykket fra en sut. Samtidig kan sutten fjernes fra barnet med tiden – det kan tommelfingeren ikke.

Denne Mininor klassiske, runde sut findes i 2 størrelser (0m+ og 6m+) , 4 forskellige farver og 2 materialer (latex og silikone). Sutten er en ventilsut, hvilket betyder at luften presses ud ved brug, hvorved risiko for suttebid hos barnet mindskes.

KØB ONLINE

 

Sut med eget navn


Vil du gerne have en sut med dit barns navn på, eller leder du efter en god gave til et lille barn? Så bestil Mininor sutter med navn på hos en af vores samarbejdspartnere:

 

Materiale

  • Skjold: Polypropylen (PP)
  • Sut: Latex
  • Overholder EN 1400 standard